Za više informacija o projektu PARK RESIDENCE i našoj ponudi, molimo Vas da upišete svoje podatke.

MENU

SADRŽAJ KONDOMINIJUMA > STANOVI

STANOVI

Stambeni dio kondominijuma Park Residence nudi više tipova stanova, koji se razlikuju po dispoziciji, orijentaciji, vizurama i kvadraturi. Projektno rješenje svakog tipa stambene jedinice je rađeno sa stručnošću i pažnjom, i odlikuje se savremenom, čistom i otvorenom dispozicijom koja omogućava različite opcije, zavisno od potreba stanara.

Raskošne master spavaće sobe sa vlastitom garderobom i kupatilom, kao i staklene stijene i prostrane terase odgovaraju nivou luksuznog stanovanja kakav Park Residence garantuje. Za svaki pažljivo dizajnirani detalj ovih stanova birali smo isključivo materijalizaciju vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača.

Svaka stambena jedinica je opremljena protu-provalnim vratima, koja su idealan spoj estetike i sigurnosti, certificiranih termičkih i akustičkih performansi. Sva unutrašnja vrata su napravljena od kvalitetnog drvenog furnira, a za podove je korištena drvena obloga vrhunske kvalitete (troslojni parket posebno pripremljen za sistem podnog grijanja).

Kupatila su u potpunosti opremljena sanitarijama i keramikom (ploče velikih dimenzija) najrenomiranijih svjetskih proizvođača i pažljivo dizajniranim detaljima vrhunske finalne obrade (stakla, ogledala i komode).

Stanovi su opremljeni protupožarnom i protupoplavnom detekcijom, kao i pripremom za alarm sistem. Instaliran je sistem KNX pametne kuće, koji podrazumijeva mogućnost nadzora i kontrole stana čak i dok se ne boravi u njemu, putem mobilne aplikacije (upravljanje grijanjem i klimatizacijom, rasvjetom, vanjskim roletnama i drugim funkcijama). Sistem grijanja i klimatizacije je zasnovan na toplotnim pumpama i individualno je kontrolisan za svaku stambenu jedinicu. Cijeli stambeni prostor je opremljen sistemom podnog grijanja, a prioritet u izboru materijala je bio visok stepen termoizolacije kako bi postigli smanjenje troškova.

Vanjski zidovi stanova su od poda do stropa ostakljene površine, a radi vrhunske toplotne i zvučne izolacije odabrali smo najkvalitetnije aluminijske profile i troslojna IZO stakla sa Low-E premazom i argonskom ispunom. Potpuna transparentnost fasade danju omogućava maksimalni prodor prirodnog svjetla u Vaš životni prostor, a noću pruža spektakularne vizure na grad. Upotrebom Clear Vision stakla, iz kojeg je izmijenjenim proizvodnim procesom uklonjen željezni oksid (koji staklu inače daje zelenkast ton), postiže se izrazito čist izgled i vrlo visoka svjetlosna propusnost (92%) te prikaz boja (99%). Sve staklene površine su opremljene vanjskim roletnama, koje po potrebi pružaju zaštitu od sunca i veći stepen privatnosti.

Specifičnost Park Residence koncepta stanovanja su prostrane terase punom dužinom svakog stana. Pristup terasi je moguć iz svih soba, tako da je osiguran maksimalan osjećaj otvorenosti i slobode. Zahvaljujući povoljnom položaju kondominijuma u smislu osunčanosti i raskošnim dimenzijama ovih terasa, one se mogu aktivno koristiti veći dio godine. Terase pružaju dodatnu mogućnost gajenja ukrasnog bilja i doprinose osjećaju ispreplitanja unutrašnjeg prostora sa vanjskim okruženjem.

Za one koji preferiraju “život na vrhu”, Park Residence na raspolaganju ima sedam penthouse-a i tri ”sky vile” (penthouse na dvije etaže).

KONTAKTIRAJTE NAS

PARK RESIDENCE


  • Crni Vrh 12, 71000 Sarajevo

  • +387 33 844 500

  • +387 61 222 333

  • sales@parkresidence.ba