Za više informacija o projektu PARK RESIDENCE i našoj ponudi, molimo Vas da upišete svoje podatke.

MENU

LOKACIJA > SARAJEVO

SARAJEVO
GDJE SE SUSREĆU ISTOK I ZAPAD

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, zemlje u obliku srca smještene u srcu Evrope.

Ako pogledate Sarajevo, vidjet ćete raznolikost. Ako tražite zanimljiv život, naći ćete ga ovdje. U ovom olimpijskom gradu smještenom na raskršću civilizacija, stoljećima unazad stvarala se jedinstvena kultura, arhitektura, kuhinja i ljepota življenja u cjelini. Ova mala ali dinamična metropola, smještena u riječnoj dolini i okružena prelijepim planinama, nudi potpun doživljaj sva četiri godišnja doba.

Kombinujući najbolje od istoka i zapada, Sarajevo nudi bogat društveni i noćni život, zadržavajući ljudsko mjerilo i orijentalni šarm.

www.visitsarajevo.ba

LOKACIJA > CRNI VRH

CRNI VRH
ZELENA OAZA U CENTRU GRADA

Unatoč tome što je Park Residence smješten u samom centru Sarajeva (jedan kilometar od Predsjedništva BiH, jedan kilometar od gradskih sportskih kompleksa i kliničkog centra, tri kilometra od starog dijela grada, Baščaršije), njegova jedinstvena pozicija na uzvišenju bogatom vegetacijom stvara osjećaj života u zelenoj oazi. Lokacija je prirodno izolovana od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja, što značajno utiče na kvalitet zraka i nivo buke. Upotrebom panoramskih staklenih stijena omogućene su fantastične vizure na grad (prema jugu, istoku ili sjeveru) ili na parkovsku površinu od 30 000 m2 koja graniči sa kompleksom na zapadnoj strani.

Kondominijum Park Residence smješten je iznad Marijin Dvora, na vrhu ulice Odobašina, direktno se nastavljajući parkovskom površinom od 30 000 m2, na kojoj je Regulacionim planom predviđeno uređenje rekreacijske zone.

Među sadržajima koji se nalaze u krugu od 500 metara od same lokacije su državni i privatni vrtić, državna i međunarodna osnovna škola, te srednja škola sa međunarodnim diploma-programom. U bližoj okolini se također nalaze institucije kao što su Predsjedništvo BiH i Parlamentarna skupština, najvažniji gradski shopping i business centri, dvije Olimpijske sportske dvorane, gradski stadion, te Opšta bolnica i Klinički centar.

KONTAKTIRAJTE NAS

PARK RESIDENCE


  • Crni Vrh 12, 71000 Sarajevo

  • +387 33 844 500

  • +387 61 222 333

  • sales@parkresidence.ba