Za više informacija o projektu PARK RESIDENCE i našoj ponudi, molimo Vas da upišete svoje podatke.

MENU

NA VAŠOJ NAJVAŽNIJOJ ADRESI >BOLJI KONCEPT STANOVANJA

ŽIVOT KOJI
ZASLUŽUJETE

BOLJI KONCEPT STANOVANJA

Projektom Park Residence stvaramo ambijent koji Sarajevo čini još boljim mjestom za stanovanje, gdje će porodice imati komforniji život, gdje će ljudi više slobodnog vremena odvajati za sebe i za zdrave životne navike. Naša vizija je stvaranje najvišeg standarda urbanog življenja, pa se Park Residence od običnog stambenog kompleksa razlikuje po tome što pored udobnosti i privatnosti Vašeg stana nudi i raznovrsne usluge namijenjene isključivo stanarima. Ovakav koncept stanovanja dodaje svakodnevnom životu raznolikost, udobnost i sigurnost koje nisu svedene samo na kvadraturu stambene jedinice.

Park Residence se sastoji od pet stambenih lamela koje su liftovima i toplim vezama povezani sa svim dijelovima kompleksa. Dodatni sadržaji su smješteni u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih lamela. Prizemlje je dio kompleksa koji je otvoren za javnost, i koji će biti ispunjen poslovnim sadržajima odabranim tako da unaprijede kvalitet svakodnevnog života stanara ali i šire zajednice.

Arhitektonsko rješenje, dizajn prostora i kvalitet gradnje vođeni su najvišim savremenim svjetskim standardima, sa posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja. Park Residence je opremljen 24-satnim video nadzorom i fizičkim osiguranjem, 24-satnom recepcijom (koja osim kontrole kretanja unutar kompleksa, stanarima pruža i concierge usluge), i toplim vezama između garaže, stambenih jedinica i svih ostalih sadržaja.

Kako bi kvalitet održavanja i usluge trajno ostao na visoko posavljenoj ljestvici kvaliteta, planirano je dugoročno upravljanje kompleksom od strane Park Residence Falicility Managementa.

KONTAKTIRAJTE NAS

PARK RESIDENCE


  • Crni Vrh 12, 71000 Sarajevo

  • +387 33 844 500

  • +387 61 222 333

  • sales@parkresidence.ba